til fremsiden
Nyheter
Om oss
Medlemmer
Kontakt oss

Nyheter


Rent vann til 70.000 i Tanzania

I mange utviklingsland er det fortsatt stor mangel på tilgang til rent vann. Når tilgangen på rent vann er dårlig, drikker man det vannet man finner. Dette gjør mennesker syke, og rammer barna spesielt hardt. Global Aid Network sin partnerorganisasjon Trosgnisten Norge har de siste to årene gjennomført et stort vannprosjekt i Tanzania. Det er gjort i samarbeid med vår lokale partnerkirke Faith Mission of Tanzania, som har 130 menigheter over hele landet. Prosjektet har en ramme på 1 million og er blitt finansiert gjennom TV aksjonen som ble tildelt Kirkens Nødhjelp for noen år tilbake.
Les mer...

Skole i Jammu, India som støttes av Credokirken har nå 350 elever.

Dette året har vi ikke utvidet skolen med en ny skoleklasse. Frem til i år har vi startet en klasse hvert år. Det har vi gjort for å kunne gi alle elever 12 års skolegang. Per dags dato har vi ikke nok klasserom til å fortsette utvidelsen. For at vi skal kunne ha alle skoleklasser må vi bygge på en etasje til. Dette betyr at vi må vente til vi har økonomi til å starte siste byggeprosjekt. Vi kan i dag gi elevene 9 år på skole, og vi har ca 350 elever nå.


Les mer...

Team fra Trosgnisten i Nordkorea

Teamet som består av fire personer med Per-Arne Evensen i spissen er nå på vei til Nord Korea for å delta i hjelpesendingen som er sendt ut i samarbeid med Frelsesarmeen. Selve containeren er sendt ut tidligere. Denne innholder ulike kosttilskudd pluss røntgenutstyr som er gitt av Huddinge sykehus i Sverige, til en verdi av en halv million.

Les mer...

Bli en fadder i dag!

Bli fadder til et barn i India, Kenya, Kongo eller Rwanda.
Les mer...

Hjelpesending til Nord Korea - våren 2010

På søndagens møte 14/02-10 i Evangeliekirken ble det gjort innsamling til en hjelpesending som skal gå til barnehjem i Nord Korea.
Les mer...
 


Admin
© 2019 Global Aid Network

Designeren